Julklappar till flickvän

Smink julklapp till henne
Smink julklapp till henne
Om man ska handla till sin flickvän, kan det bli så fel, så fel. Att handla kläder till kvinnor är så svårt, eftersom det finns så himla många olika modeller och stilar, men presentkort är ju inte heller så roligt att ge. Det är nästan lättare att ge något originellt, för bland lite annorlunda presenter finns det så mycket att välja på, att man kan hitta något för alla. Upplevelser är en julklapp som varar långt förbi både jul och påsk. På coolstuff.se, finns en hel uppsjö med upplevelser som din flickvän skulle älska. Här är några.

Vilka tjejer gillar inte smink? Om du ger bort en makeupprådgivning, blir din tjej sminkad av en professionell makeupartist från FACE Stockholm. Hon får tips och idéer på hur hon kan anpassa sin sminkning speciellt efter sig själv, får välja mellan dags- och kvällssminkning och får dessutom välja produkter för 300 kronor att ta med hem. Hela upplevelsen tar 45 minuter och kostar 495 kronor.

Vill du ge bort en upplevelse som varar lite längre och där du själv kan få vara med på ett hörn, kan en spadag vara ett bra förslag. Det finns flera olika variationer av spadagar för två, i olika prisklaser och olika utföranden. Priset varierar mellan 950 kronor och uppåt.

Ska du slå på stort, på riktigt, är nog Herrgårdsupplevelsen det bästa alternativet. Du har flera herrgårdar och gästgiverier att välja på och när du valt får du en övernattning för två personer, inklusive trerättersmiddag och frukostbuffé. På vissa ställen bjuds det även på afternoon tea. Letar du efter en romantisk och stämningsfull helg, så är det här en perfekt julklapp för 2995 kronor.