Julklappar till mamma

massage i julklappMamma är den som tar hand om allt och alla. Hon fixar och donar hela dagarna och det är väldigt få gånger hon kräver något tillbaka. Så på julen har vi chansen att ta hand om henne riktigt ordentligt. Hon förtjänar att bli riktigt ompysslad, för en gångs skull. Coolstuff.se har några klappar som definitivt låter din mamma förstå hur viktig hon är.

Choklad är alltid ett bra val av present; vilken mamma (eller kvinna överhuvudtaget för den delen) tackar nej till choklad? Men istället för att slänga fram den obligatoriska Alladdin-asken, så föreslår vi en julklapp som är betydligt mer originell: en chokladfontän. Chokladfontänen värmer din smälta choklad och håller den rinnande. Det är bara att hålla fram valfri godsak under chokladfloden och se den täckas av underbar choklad. En väldigt lyxig känsla, som kan bli din mammas för 499 kronor.

Omni Massageroller är ett måste för alla mammor med spända nackar och onda ryggar och det finns många av dem. Den lilla massagekulan rullar du över dina öma muskler och smärtan försvinner mer effektivt än vid ”vanlig” massage. Du kan använda massagerollern direkt mot huden eller med kläder emellan och den går utmärkt att kyla eller värma innan användning. Vill du använda den med massageolja, går det också bra, då den är lätt att göra rent. Så egentligen finns det inget att fundera över. 149 kronor senare, är den här din.

Ett annat sätt att skämma bort sig, är ju ett bad, men att ge sin mamma vanligt badsalt känns väldigt förlegat. Ge henne Spa Jelly Bath, istället, så får hon en lyxig, unik upplevelse som hon definitivt kommer älska. Spa Jelly är ett pulver, som hälls i ditt upptappade badvatten, vilket gör att vattnet förvandlas till en trögflytande gelé som doftar underbart och masserar din hud behagligt, tack vare tusentals små pärlor i gelén. Dessutom gör geléformen att vattnet håller värmen 3-4 gånger längre än vanligt vatten. Med kitet följer en påse med ett annat pulver, som du häller i när du badat klart, vilket gör gelén till vanligt vatten igen, så du lätt blir av med det. En rolig och annorlunda, men väldigt användbar och lyxig present, som kostar 119 kronor på coolstuff.