Julklappar till pappa

whisky-1325670-639x424När du ska handla till pappa, är det ju aldrig fel att tänka teknik. Pappor gillar sånt som ser avancerat ut, men som gärna inte är det. På coolstuff.se, finns en hel del roliga julklappar som vilken pappa som helst skulle gilla att hitta under granen.

Vad sägs till exempel om produkten Sound Racer, ett litet tillbehör som du sätter i cigarettuttaget på din bil för att förvandla den till en sportbil. Sound Racer är en FM-sändare som känner av motorns varvtal och som gör att det kommer fräcka motorljud ur högtalarna när du gasar, växlar, motorbromsar eller går på tomgång. För 299 kronor kan du överraska din pappa med denna manick, som går att få i version V8 eller V10.

Men pappor gillar även att bli bortskämda och ett bra sätt att skämma bort sin pappa på, är att ge honom ett par sköna, varma tofflor. På coolstuff finns ett unikt par tofflor som garanterat håller dina fötter varma, för dessa tofflor micrar du nämligen innan användning. Kör tofflorna i 90 sekunder i micron, så håller de värmen i ca 2 timmar. 239 kronor kostar de och finns i många snygga färger.

Om din pappa gillar whiskey eller andra starka drycker, men inte gillar att dricka de rumstempererade, men samtidigt inte vill ha de utspädda med is, finns det en mycket trevlig produkt på coolstuff. Ice Cube of Sweden, är kuber i täljsten, som förvaras i frysen och sedan läggs i ett glas med valfri dryck, för att kyla innehållet till en behaglig dricktemperatur. Kuberna repar inte glas, de kommer med en livstidsgaranti och de går även att värma i ugnen, för att hålla varma drycker varma. Endast 129 kronor, kostar tio stycken av dessa fiffiga små partyhöjare.