Julklappar till pojkvän

julklapp till pojkvänBoys will be boys heter det ju. Detta faktum gör att det är ganska lätt att köpa grejor till pojkvännen, för prylar går alltid hem. Roliga, unika och ibland onödiga, prylar finns det gott om på coolstuff. En julklapp många pojkvänner vill ha är en mysig julpyjamas i herr-modell. Perfekt både på julafton och mellandagarna.

Ta bara den underbara USB-koppvärmaren. Om din kille jobbar med dator eller sitter mycket vid datorn hemma, är detta tillbehör perfekt. Förklaring är egentligen överflödig, du får en kopp och en värmeplatta med paketet. Koppla in värmeplattan i USB-uttaget och vips så behöver du aldrig dricka kallt kaffe vid datorn igen. 99 kronor är ett kap, för en så oumbärlig pryl.

Vilket modernt teknikfan, kan undgå att älska nästa pryl på vår lista, en Sleeptracker? Detta är en mätare, som ser ut som en klocka, som mäter din sömn. Den fungerar som en slags biologisk väckarklocka, du ställer in en tidsintervall när du behöver gå upp, till exempel någon gång mellan 06.30 – 06.45 och Sleeptracker mäter av din sömn och känner när du sover som lättast under den perioden och väcker dig då. Detta resulterar i att du vaknar utvilad och har lättare att kliva ur sängen. Dessutom kan du ansluta din Sleeptracker till din PC eller Mac och föra statistik över dina sovvanor och se under vilka förhållanden du sover bäst. Sleeptracker finns i två olika utföranden som kostar 1195 respektive 1395 kronor styck.

Din pojkvän skulle nog tycka det var både roligt och lite användbart, att kunna lyssna på musik i badet, utan att vara rädd för att stänka vatten på radion. Eller att kunna ha med radion ut i naturen utan att vara rädd för vatten och vind. Nu finns det en lösning: Flytande högtalare. Den flytande högtalaren ser ut som en boll och är vattentät och flyter som sagt i vatten. Till högtalaren kopplar du sedan din MP3-spelare och låter ljuv musik uppstå. En enkel lösning på ett problem som kan vara nog så besvärligt. 999 kronor på coolstuff.